Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2018

Werkzaterdag

17 maart
Polderboskdyk + Google Maps

Het nieuwe motorsportseizoen staat voor de deur! Kom je ons helpen het Boetoeterrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen? We organiseren zaterdag 17 maart weer een werkzaterdag (= gezellig!) Om 09.30 uur staat de koffie klaar. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag. Uiteraard wordt er voor de inwendige mens ook goed gezorgd. Laat je even via info@flyingboetoe.nl weten of je erbij bent?

Meer weten »
april 2018

VTBM Grasbaanraces

28 april

M.C. Flying Boetoe stelt het circuit op 28 april ter beschikking voor de VTBM Grasbaanraces.

Meer weten »
mei 2018

26 mei – Grasbaanraces Joure

26 mei
Nutsbaan + Google Maps
Gratis

Alweer voor de 48e keer organiseert M.C. Flying Boetoe de traditionele Grasbaanraces op 26 mei 2018 op de Nutsbaan in Joure. Een vol programma met verschillende klassen, waarin de coureurs de kans krijgen om te laten zien dat ze het grasbaanracen ook in 2018 nog niet zijn verleerd. Al met al, een echt grasbaanrace programma.

Meer weten »
juli 2018

DMX Noord

7 juli
Polderboskdyk + Google Maps

Zaterdag 7 juli organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. De DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige - en ontspannen sfeer motorcrosswedstrijden willen rijden.

Meer weten »
oktober 2018

Red Boetoe Knock Out

7 oktober
Polderboskdyk + Google Maps

Zondag 7 oktober vindt de tweede Red Boetoe Knock Out plaats. Dé try-out voor Red Bull Knock out. Heb je lef en doorzettingsvermogen en een KNMV-licentie? Dan dagen wij jou uit om mee te doen!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen