Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

1 mei – Jeugd opstapmiddag

1 mei @ 13:30 - 15:00
Polderboskdyk

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor alle jeugd van 5 t/m 12 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 1 mei. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 - 15.00 uur. De middag is geheel kosteloos. Houd wel rekening met je kleding. Verplicht aan te hebben deze middag is een spijkerbroek, laarzen of stevige schoenen (GEEN gympies), stevige jas en handschoenen. Mocht…

Meer weten »

18 mei – Grasbaanraces Joure

18 mei
Nutsbaan
Gratis

Alweer voor de 49e keer organiseert M.C. Flying Boetoe de traditionele Grasbaanraces op 18 mei 2019 op de Nutsbaan in Joure. Een vol programma met verschillende klassen, waarin de coureurs de kans krijgen om te laten zien dat ze het grasbaanracen ook in 2019 nog niet zijn verleerd. Al met al, een echt grasbaanrace programma.

Meer weten »

juli 2019

7 juli – DMX Noord

7 juli
Polderboskdyk

Zondag 7 juli organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. De DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige - en ontspannen sfeer motorcrosswedstrijden willen rijden.

Meer weten »

augustus 2019

25 augustus – DMX Noord

25 augustus

Zondag 25 augustus organiseert M.C. Flying Boetoe de DMX op ons terrein aan de Polderboskdyk. De DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige - en ontspannen sfeer motorcrosswedstrijden willen rijden.

Meer weten »

oktober 2019

6 oktober – Red Boetoe Knock Out

6 oktober
Polderboskdyk

Op zondag 6 oktober kun je tijdens de Red BOETOE Knock Out weer laten zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent. Op een wederom vernieuwde track wordt individueel de strijd aangebonden. Heb je lef en doorzettingsvermogen en ben je in het bezit van een KNMV-licentie? Dan dagen wij jou uit om mee te doen!  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen