Onze vereniging

M.C.Flying Boetoe is opgericht in 1973; gestaag zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste motorsportclubs in Nederland, met zo'n 350 leden.

Onze club is actief in de motorcross en baansport. M.C. Flying Boetoe bezit en beheert een trainingsterrein aan de Polderboskdyk (nabij verkeersplein) in Joure. Er is een zandbaan aangelegd en een 1,5 km lang crosscircuit. Op deze moderne accommodatie worden zowel trainingen als wedstrijden georganiseerd, op regionaal en nationaal niveau.

Op ons terrein is veel aandacht voor veiligheid en milieu. Het onderhouden van de banen gebeurt met eigen middelen en materialen. Een volledig geautomatiseerde sproei-installatie zorgt ervoor dat de activiteiten ook onder droge weersomstandigheden doorgang kunnen vinden. Ook is er op ons terrein een eigen clubgebouw met een gezellige sfeer waar we elkaar regelmatig ontmoeten.

Bestuur
Het bestuur van M.C. Flying Boetoe bestaat uit 7 personen. Zij houden zich onder andere bezig met het bedenken, opstellen en vastleggen van inhoudelijk beleid. De uitvoering van het beleid wordt mede ondersteund door al onze vrijwilligers. Alle functies binnen onze club worden op vrijwillige onbetaalde basis ingevuld.

Bestuur M.C. Flying Boetoe

Bernardus
Bernardus Holtrop

rene
Vicevoorzitter
René Huisman

amarins

Amarins van den Berg

rindert
Rindert Taconis

Jan a

Jan Agema

Jan wiebe
Jan Wiebe van den Berg

irma

Irma Agricola

Meer weten over het reilen en zeilen van onze vereniging? Lees het jaarverslag!
jaarverslag 2015

jaarverslag 2016

Steek jij graag je handen uit de mouwen?

Meld je aan als vrijwilliger