W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2017 was wederom een mooi seizoen! Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club harde werkers. Bedankt allemaal voor jullie inzet! 00

Let op: vanaf heden woensdagavond gesloten

Jouster Merke is weer achter de rug en dat betekent dat vanaf nu de baan op woensdagavond gesloten is ivm invallende duisternis (MX Junior gaat nog wel gewoon door). We merken dat daar echter niet altijd begrip voor is. Mocht je bezwaar hebben tegen dit besluit dan kun je dit in de volgende BaCo-jaarvergadering inbrengen…. Lees meer »

Red Boetoe Knock Out AFGELAST

In verband met de slechte conditie van de baan en de vele regenval van afgelopen week, kunnen we de baan dit weekend niet open stellen. Tot onze grote teleurstelling kan Red Boetoe Knock Out dan ook NIET plaatsvinden. Naar een vervangende datum wordt niet gezocht ivm andere wedstrijden en de slechte weersomstandigheden. 00

Red Boetoe Knock Out gaat bijna weer los!

Daar waar Red Bull een jaartje over slaat, gaat M.C. Flying Boetoe gewoon door. Op zondag 8 oktober kun je tijdens de Red BOETOE Knock Out weer laten zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent. Op een wederom vernieuwde track wordt individueel de strijd aangebonden. In een race over anderhalf uur weet jij… Lees meer »

Geef je op voor de motortoertocht

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 24 september vindt de toertocht plaats. Programma Op 24 september verzamelen we om 10.00 uur – met een volle tank- bij de Polderboskdyk 37… Lees meer »

Bekijk ons circuit eens vanuit een andere hoek

Men neme: – Een DMX wedstrijd op ons circuit – Een drone – Een camera – Een goede cameramen – Een uitmuntende editor En een briljante video is geboren! Check de video hieronder: 00

Zomerstop jeugdtrainingen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat woensdag 26 juli de laatste jeugdtraining is. Daarna is er 4 weken geen jeugdtraining. Op deze dagen is er GEEN jeugdtraining: 2 augustus Geen Jeugdtraining 9 augustus Geen Jeugdtraining 16 augustus Geen Jeugdtraining 23 augustus Geen Jeugdtraining Een fijne zomervakantie allemaal en tot ziens op woensdag 30… Lees meer »

Zaterdag 22 juli: VTBM Grasbaanraces bij MC Flying Boetoe

Aanstaande zaterdag 22 juli is de VTBM weer te gast bij M.C. Flying Boetoe voor de Grasbaanraces. Terrein open vanaf 08.00 uur Aanvang inschrijving: 08.30 Machinekeuring 08.45 uur tot 09.45 uur Rijdersbespreking: 09.45 uur Aanvang training: 10.00 uur Aanvang wedstrijd: 20 minuten na afloop training Hou er aub rekening mee dat de ruimte in het… Lees meer »

Informatie over DMX zaterdag 8 juli

Aanstaande zaterdag opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden. Inschrijven is op 8 juli vanaf 08.00 uur (overnachting is niet mogelijk). De inschrijving sluit om 09.00 uur.

Wij zoeken 3 vlaggenisten voor 8 juli

Op zaterdag 8 juli vindt de DMX Noord wedstrijd plaats op ons circuit aan de Polderboskdyk in Joure. Om het het evenement veilig te laten verlopen, zijn vlaggenisten nodig. De belangrijke taak van een vlaggenist is het waarschuwen van rijders op het moment dat een gevaarlijke situatie dreigt te ontstaan. Zoals bijvoorbeeld wanneer een rijder… Lees meer »