1 mei – Jeugd opstapmiddag

Heb je (nog) geen motor maar wil je heel graag weten of motorsport iets voor je is? Voor alle jeugd van 5 t/m 12 jaar die kennis wil maken met de motorsport, organiseren wij een opstapmiddag op woensdag 1 mei. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur – 15.00 uur. De middag is geheel… Lees meer »

Zaterdag 13 april: VTBM Grasbaanraces bij MC Flying Boetoe

Aanstaande zaterdag 13 april is de VTBM weer te gast bij M.C. Flying Boetoe voor de Grasbaanraces. Terrein open vanaf 08.00 uur Aanvang inschrijving: 08.30 tot 09.45 uur Machinekeuring 08.30 uur tot 09.45 uur Rijdersbespreking: 09.45 uur Aanvang training: 10.00 uur 1e heat: 25 minuten na afloop training Houd er rekening mee dat de ruimte… Lees meer »

Ruimere trainingstijden ongeoefenden

Vanaf nu kunnen ongeoefende rijders 20 minuten per uur trainen in plaats van 15 minuten. Tevens maken we vanaf nu geen onderscheid in het aantal cc´s maar in geoefend en ongeoefend. Bekijk de trainingstijden

MX Junior start 10 april weer

MX Junior start weer op woensdag 10 april (als het weer het toelaat). De training is voor jonge rijders t/m 12 jaar die al in het bezit van een motor zijn. Inschrijven kan deze middag vanaf 15.00 uur in de kantine. Graag contante betaling van de jeugdbijdrage van € 20,-  bij Lucille of Greet. Voordat… Lees meer »

Circuit nog niet open

De afgelopen maanden hebben onze vrijwilligers zich met ziel en zaligheid ingezet om een compleet nieuwe beregeningsinstallatie aan te leggen. De aanleg van de installatie is succesvol verlopen! We zijn nu dan ook volop bezig het circuit weer te herstellen. Door de natte periode is het circuit echter nog niet veilig genoeg. Het circuit is… Lees meer »

Let op: gele vlag situatie gewijzigd

De gele vlag situatie voor 2019 is gewijzigd Het is aangepast naar hoe het internationaal ook gaat, wel zo makkelijk voor iedereen. Dus hieronder nog even uitleg waarom dit is gedaan en de betekenis van de gele vlag, gezwaaid én stilgehouden. Herinvoering stil gehouden gele vlag in het KNMV Motocross Reglement. Een paar jaar geleden… Lees meer »

Succesvolle werkdag!

Zaterdag 9 maart organiseerde M.C. Flying Boetoe een werkdag. En de opkomst was geweldig! Ruim 25 vrijwilligers staken de handen uit de mouwen. Er is drainage aangelegd, gesnoeid en gesnipperd, schuttingen zijn opgebouwd, zonnepanelen zijn schoongemaakt, kantine is opgeruimd en er is verder gewerkt aan de beregening.  

Jan Wiebe: bedankt!

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag 8 maart, nam Jan Wiebe van den Berg afscheid van het bestuur van M.C. Flying Boetoe. Jan Wiebe: Bedankt voor alles wat je voor M.C. Flying Boetoe hebt betekend. We zijn blij dat je nog steeds verbonden blijft met onze vereniging als helper. Door het vertrek van Jan Wiebe… Lees meer »

Hulp nodig: zaterdag 9 maart werkdag

Aanstaande zaterdag, 9 maart, organiseren we een werkdag om ons terrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Aangezien een groot deel van onze vrijwilligers al maanden bezig is met de beregening, willen we hierbij een beroep doen op alle andere mensen die onze club een warm hart toe dragen. Er is genoeg te doen:… Lees meer »

Werkgroep beregening maakt meters!

Afgelopen zomer heeft de beregeningswerkgroep de mogelijkheden onderzocht om het bestaande beregeningssysteem op het trainingscomplex van M.C.Flying Boetoe te vervangen zodat we de komende 25 jaar weer vooruit kunnen. Dit heeft letterlijk en figuurlijk heel wat voeten in de aarde. Want dat betekent dat er veel van onze vrijwilligers gevraagd wordt. Wekelijks is de beregeningsploeg… Lees meer »