Oproep: help zaterdag 17 maart mee!

Het nieuwe motorsportseizoen staat voor de deur! Kom je ons helpen het Boetoeterrein klaar te maken voor het nieuwe seizoen? We organiseren zaterdag 17 maart weer een werkzaterdag (= gezellig!) Om 09.30 uur staat de koffie klaar. Daarna gaan we met z’n allen aan de slag. Uiteraard wordt er voor de inwendige mens ook goed… Lees meer »

Contributie 2018

De tarieven voor 2018 zijn als volgt: M.C. Flying Boetoe lidmaatschap € 10,- Trainingspas t/m 15 jaar (junioren) € 50,- Trainingspas 16 jaar en ouder € 65,- Dus je betaalt (excl. KNMV Basis Sportlicentie): Steunend lid (niet rijdend) € 10,- Rijdende leden t/m 15 jaar € 60,- Rijdende leden 16 jaar en ouder € 75,-… Lees meer »

Gezellige drukte bij Nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 5 januari vond de nieuwjaarsreceptie van MC Flying Boetoe plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje blikten we terug op 2017. Zo werden alle Boetoeleden die kampioen zijn geworden, gehuldigd: Kampioen KNMV Grasbaan en VTBM 65cc Jelmar Naessens 85cc Dennis van der Ploeg Kampioen KNMV Grasbaan 125cc jeugd Tonny Blok Follow-up… Lees meer »

Let op: omleiding naar MC Flying Boetoe

Let op: in verband met wegwerkzaamheden is MC Flying Boetoe via een omleiding bereikbaar. Dat geldt voor zowel auto’s en motorvoertuigen als voor fietsers en voetgangers. Volg route P naar bedrijventerrein De Ekers. Bij Dotec is een doorgang naar de Polderboskdyk. Zie hieronder: 00

Sylvan Canrinus: “dit is mijn nieuwe leven”

Ons lid Sylvan Canrinus liep tijdens het motorcrossen een dwarslaesie op. De Bolswarder Courant maakte een indrukwekkende reportage over Sylvan. Het verhaal lees je hieronder. HAREN – Het is begin oktober als de Bolswarder Sylvan Canrinus (19) tijdens het motorcrossen een zeer ongelukkige val maakt. Gevolg: een dwarslaesie. Twee derde van zijn lichaam is verlamd… Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie bij MC Flying Boetoe

Met z’n allen terugkijken op 2017 en vooruitkijken naar 2018 onder het genot van een hapje, drankje én livemuziek van Peter van Dekken! Wij nodigen jou hiervoor van harte uit. Je bent op VRIJDAG 5 januari van harte welkom in de Boetoedrome aan de Polderboskdyk 37 in Joure. Vanaf 20.00 uur gaan de deuren open… Lees meer »

W I N T E R S T O P

Vanaf nu is de baan voor de rest van het jaar gesloten. 2017 was wederom een mooi seizoen! Dit alles kan alleen maar mogelijk worden gemaakt door de geweldige inzet van al onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op deze enorme club harde werkers. Bedankt allemaal voor jullie inzet! 00

Let op: vanaf heden woensdagavond gesloten

Jouster Merke is weer achter de rug en dat betekent dat vanaf nu de baan op woensdagavond gesloten is ivm invallende duisternis (MX Junior gaat nog wel gewoon door). We merken dat daar echter niet altijd begrip voor is. Mocht je bezwaar hebben tegen dit besluit dan kun je dit in de volgende BaCo-jaarvergadering inbrengen…. Lees meer »

Red Boetoe Knock Out AFGELAST

In verband met de slechte conditie van de baan en de vele regenval van afgelopen week, kunnen we de baan dit weekend niet open stellen. Tot onze grote teleurstelling kan Red Boetoe Knock Out dan ook NIET plaatsvinden. Naar een vervangende datum wordt niet gezocht ivm andere wedstrijden en de slechte weersomstandigheden. 00

Red Boetoe Knock Out gaat bijna weer los!

Daar waar Red Bull een jaartje over slaat, gaat M.C. Flying Boetoe gewoon door. Op zondag 8 oktober kun je tijdens de Red BOETOE Knock Out weer laten zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent. Op een wederom vernieuwde track wordt individueel de strijd aangebonden. In een race over anderhalf uur weet jij… Lees meer »