Geef je op voor de motortoertocht

Ben je in het bezit van een wegmotor, motorrijbewijs en wil je met een leuke club motorrijders op pad? Geef je dan op voor de motortoertocht, georganiseerd door MC Flying Boetoe. Op 24 september vindt de toertocht plaats. Programma Op 24 september verzamelen we om 10.00 uur – met een volle tank- bij de Polderboskdyk 37… Lees meer »

Bekijk ons circuit eens vanuit een andere hoek

Men neme: – Een DMX wedstrijd op ons circuit – Een drone – Een camera – Een goede cameramen – Een uitmuntende editor En een briljante video is geboren! Check de video hieronder: 00

Zomerstop jeugdtrainingen

De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat woensdag 26 juli de laatste jeugdtraining is. Daarna is er 4 weken geen jeugdtraining. Op deze dagen is er GEEN jeugdtraining: 2 augustus Geen Jeugdtraining 9 augustus Geen Jeugdtraining 16 augustus Geen Jeugdtraining 23 augustus Geen Jeugdtraining Een fijne zomervakantie allemaal en tot ziens op woensdag 30… Lees meer »

Zaterdag 22 juli: VTBM Grasbaanraces bij MC Flying Boetoe

Aanstaande zaterdag 22 juli is de VTBM weer te gast bij M.C. Flying Boetoe voor de Grasbaanraces. Terrein open vanaf 08.00 uur Aanvang inschrijving: 08.30 Machinekeuring 08.45 uur tot 09.45 uur Rijdersbespreking: 09.45 uur Aanvang training: 10.00 uur Aanvang wedstrijd: 20 minuten na afloop training Hou er aub rekening mee dat de ruimte in het… Lees meer »

Informatie over DMX zaterdag 8 juli

Aanstaande zaterdag opent M.C. Flying Boetoe het terrein voor de DMX. De DMX wedstrijd in Joure is voor vrijetijdsrijders, die in een gezellige en ontspannen sfeer motorcross wedstrijden willen rijden. Inschrijven is op 8 juli vanaf 08.00 uur (overnachting is niet mogelijk). De inschrijving sluit om 09.00 uur.

Wij zoeken 3 vlaggenisten voor 8 juli

Op zaterdag 8 juli vindt de DMX Noord wedstrijd plaats op ons circuit aan de Polderboskdyk in Joure. Om het het evenement veilig te laten verlopen, zijn vlaggenisten nodig. De belangrijke taak van een vlaggenist is het waarschuwen van rijders op het moment dat een gevaarlijke situatie dreigt te ontstaan. Zoals bijvoorbeeld wanneer een rijder… Lees meer »

Tweede netwerkbijeenkomst een succes!

Om onze waardering naar onze sponsoren uit te spreken, organiseerde M.C. Flying Boetoe afgelopen zaterdag voor de tweede keer op rij een netwerkbijeenkomst. Zo’n veertig sponsoren (en introducees) maakten kennis met de motorsport en met de bezigheden van onze vereniging. Na een introductieronde nam Jorrit Miedema van internetbureau Mediasoep het woord en deelde zijn kennis over… Lees meer »

Let op: zandbaan eerder dicht op 17-06

Om onze waardering naar onze sponsoren uit te spreken, organiseert M.C. Flying Boetoe op zaterdag 17 juni speciaal voor sponsoren een netwerkbijeenkomst. Onze sponsoren maken kennis met de motorsport en met de bezigheden van onze vereniging. Dat betekent dat wij de sponsoren óók de motorsport willen laten ervaren. Wij bieden hen de mogelijkheid om zelf… Lees meer »

Indrukwekkende Grasbaanraces

Afgelopen zaterdag, 20 mei, organiseerde M.C. Flying Boetoe alweer voor de 47e keer de traditionele Grasbaanraces op de Nutsbaan in Joure. Voor aanvang van de wedstrijden vormden alle coureurs een erehaag voor de ongeneeslijk zieke Geert Cazemier (14). Om zijn ziekte even te vergeten organiseerde stichting OxalisDeppei 4 Kids in samenwerking met M.C. Flying Boetoe… Lees meer »

Klaar voor de Grasbaanraces op 20 mei?

Aanstaande zaterdag 20 mei kun je op de Nutsbaan in Joure genieten van spectaculaire close-races en de speciale baansportsfeer ervaren. MC Flying Boetoe faciliteert coureurs en bezoekers middels een groot rennerskwartier, een prima catering en uiteraard de geprepareerde grasbaan die met behulp van de vele vrijwilligers in prima conditie wordt gehouden. Kortom; de moeite waard… Lees meer »